+31 413 745 084 post@inkoopmeesters.nl

Zusjes

U heeft de regie.

InkoopMeesters is inkoopadviseur voor het onderwijs. Wij werken, als dat voor onze opdrachtgevers voordelig is, samen met onze zusjes.

Dat zijn:

Logo DASmakkelijk

DASmakkelijk

DASmakkelijk maakt de toepassing van het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) gemakkelijk voor onderwijsorganisaties. Voor gangbare diensten en producten is een DAS vaak een passende manier om aan de aanbestedingsregels te voldoen. Een DAS is eenvoudiger, sneller en goedkoper dan een aanbestedingsprocedure. Bovendien zien we aanzienlijke besparingen bij de inzet van een DAS, bijvoorbeeld voor ict-hardware, touchscreens, bouwkundig onderhoud, schoonmaak en inhuur van specialisten.

Logo Inhuurmeesters

InhuurMeesters

InhuurMeesters ontsluit leveranciers van flexibele arbeid voor onder andere onderwijsorganisaties op een rechtmatige en doelmatige manier. In een tijd van schaarste kunnen inhuurvragen alleen nog worden ingevuld door meer leveranciers te contracteren. InhuurMeesters voert dat voor u uit en vormt uw centrale aanspreekpunt. De inhuurdesk van InhuurMeesters ontvangt inhuurvragen vanuit uw organisatie en communiceert met leveranciers om te komen tot een efficiënte invulling van uw inhuurvragen. Dat alles zonder kosten voor u.

Logo Contrabase

Contrabase

Contrabase is een contractgenerator. In Contrabase zijn onze kennis en de actuele inbreng van marktpartijen vastgelegd, zodat op een eenvoudige manier waterdichte contracten kunnen worden opgesteld, getekend, beheerd en gemanaged. Die contracten gebruiken we bij onze aanbestedingen en bij DASmakkelijk. De kennis die is vastgelegd in Contrabase is ook beschikbaar voor inkopers van onderwijsorganisaties.

over ons

InkoopMeesters is in 2006 opgericht. InkoopMeesters is vanuit een jarenlange ervaring in het onderwijs bedreven in het professionaliseren van processen. Alle inkoopadviseurs van InkoopMeesters beschikken over een diploma voor de leergang Aanbestedingsrecht voor Inkopers van de VU Law Academy. Daarnaast zijn zij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het aanbestedingsrecht door het volgen van masterclasses en kennisbijeenkomsten. Vanuit een volledige focus op inkoop is het onze ambitie om grote en middelgrote onderwijsorganisaties sterker te maken.

Meer weten? we horen het graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.