+31 413 745 084 post@inkoopmeesters.nl

werkwijze

Er zijn meer dan voldoende inkoopadviseurs beschikbaar. Er is maar één InkoopMeesters. Wij onderscheiden ons door:

1. Uw vraag staat centraal

Het gaat niet om ons, het gaat om u en uw vraag. Onderwijsorganisaties lijken op elkaar, maar zijn allemaal verschillend. Het gevolg is dat uw vraag uniek is. Die unieke vraag achterhalen we, scherpen we aan en maken we de basis van ons werk. Het resultaat is een antwoord dat voor u op maat gesneden is.

2. Onbetwiste kwaliteit

Wij zijn ISO9001-gecertificeerd, onze inkoopadviseurs houden hun kennis actueel, we hanteren een vier-ogen-principe bij alles wat we doen en we consulteren structureel de markt. Zo krijgt u te maken met inkoopadviseurs die precies weten wat ze doen. Omdat daarmee de rechtmatigheid van aanbestedingen geborgd is, kunnen we ons concentreren op de doelmatigheid. Dat heeft tot gevolg dat het antwoord op uw vraag precies past.

3. Garantie op ons werk

Omdat wij weten wat we doen, durven we verantwoordelijkheid te nemen. Dat betekent dat wij u garanderen dat een opdracht aan InkoopMeesters leidt tot een passend contract, zonder juridisch gedoe. Als er door ons handelen of nalaten juridische problemen ontstaan, dragen wij de kosten voor juridische bijstand. Als er opnieuw moet worden aanbesteed, doen we dat zonder kosten voor u.

over ons

InkoopMeesters is in 2006 opgericht. InkoopMeesters is vanuit een jarenlange ervaring in het onderwijs bedreven in het professionaliseren van processen. Alle inkoopadviseurs van InkoopMeesters beschikken over een diploma voor de leergang Aanbestedingsrecht voor Inkopers van de VU Law Academy. Daarnaast zijn zij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het aanbestedingsrecht door het volgen van masterclasses en kennisbijeenkomsten. Vanuit een volledige focus op inkoop is het onze ambitie om grote en middelgrote onderwijsorganisaties sterker te maken.

Meer weten? we horen het graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.