+31 413 745 084 post@inkoopmeesters.nl

Reviews

Wat klanten zeggen.

Het team van InkoopMeesters staat voor professionaliteit en expertise in alle disciplines van het aanbesteden. Vanwege hun doortastende no-nonsense aanpak, hun snelle handelen en korte communicatielijnen worden inkoopadviseurs van InkoopMeesters met regelmaat ingezet als aanvulling op ons inkoopteam.

InkoopMeesters staat open voor nieuwe ontwikkelingen en zoekt, binnen de wettelijke kaders, altijd naar de meest ideale oplossing voor het vraagstuk van de klant. Ze zijn in staat de opdrachtgever maximaal te ontzorgen vanaf marktonderzoek en inkoopstrategie tot en met het opstellen van het contracten en desgewenst het contractmanagement. Het is een prettige partij waarmee indien nodig snel geschakeld kan worden en die ons de afgelopen jaren vertrouwen heeft gegeven in haar kwaliteit en deskundigheid.

Ger Franssen

Hoofd Inkoop, Summa College

Samen met InkoopMeesters zijn er al vele aanbestedingen gedaan voor onze organisatie.

Ze kunnen snel handelen, zijn flexibel en zorgen ervoor dat alles tijdig en volgens planning gerealiseerd wordt. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte over wat er in de markt en op juridisch vlak allemaal speelt. Ze denken altijd mee in oplossingen die het beste past bij onze organisatie. Kortom; erg tevreden over de samenwerking!

Martine van der Schaft

Teamleider Inkoop, mboRijnland

Wij hebben ons bij INOS nu meerdere malen laten begeleiden door inkoopmeesters bij een Europese aanbesteding.

We zijn over deze begeleiding zeer tevreden. Voor een zeer nette prijs hebben we alle keren zeer deskundige begeleiding gehad. Daarbij konden we inhoudelijk volledig zelf bepalen wat we wilden en werd er door inkoopmeesters goed meegedacht en waar nodig gestuurd. De uitwerking van de stukken en het goed correct laten verlopen van het proces wordt professioneel door inkoopmeesters gedaan.

Wat ons verder aanspreekt is de no nonsens aanpak waarbij we samen bepalen wat er allemaal aan stappen gezet gaan worden en welke (interne) procedures we willen volgen.

Hans Miegielsen

Beleidsadviseur ICT & IBP , INOS

Wat heel bijzonder aan de dienstverlening van InkoopMeesters is dat alles op papier keurig is uitgewerkt en gedocumenteerd. Toch merk je ook dat ze heel erg praktisch zijn ingesteld. Ze staan voor je klaar om mee te helpen met het organiseren van bepaalde trajecten en staan altijd open voor sparren of meedenken. Dat wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Door de tijd heen hebben we een fijne samenwerking. Ze zijn zeer enthousiast en laten merken dat ze plezier aan hun werk beleven en het leuk vinden om samen met ons tot een passende oplossing te komen. Dat stralen ze ook zeker uit, niets is te veel.

InkoopMeesters is heel goed in staat om de inkoop van het product of de dienst op papier goed uit te werken en de vertaalslag te maken naar de praktijk. Daardoor ervaren wij dat wij samenwerken met echte professionals. Niet alleen van A naar B, maar het hele traject van A tot Z begeleiden, echt het ontzorgen van de klant.

Als we kijken naar het kennisniveau wordt er ruim de tijd genomen om de benodigde kennis op peil te houden. InkoopMeesters volgt vele trainingen binnen hun vakgebied zodat ze deze kennis weer in praktijk kunnen brengen bij de vraagstukken die bij onze organisatie voorbij komen. De communicatie verloopt gestructureerd, we weten altijd waar we aan toe zijn. Zijn er tussentijds nog vragen kunnen we die op ieder moment stellen, die dan weer vakkundig en snel worden opgepakt.

Ook het communiceren met en naar verschillende hiërarchische lagen binnen de organisatie wordt prima opgepakt. Het inlevingsvermogen voor de diverse situaties is zeer groot. Ze duiken echt in een specifieke situatie en daardoor bouwen ze aan het vertrouwen met de klant. Binnen het onderwijs zijn cultuurproblemen, en zij weten die problemen te doorbreken. Dat kan alleen als je je goed kan inleven in de klant en begrijpt hoe een schooljaar verloopt.

De ervaring door de jaren heen heeft ons vertrouwen gegeven in de kwaliteit en de kennis van InkoopMeesters, en wij zijn dan ook zeer tevreden over deze samenwerking.

Esther Paridaens

Teamleider Facility Services, Onderwijsgroep Tilburg

Meer weten? we horen het graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.