+31 413 745 084 post@inkoopmeesters.nl

Gezien de recente interesse in het onderwerp, hebben we voor deze bijeenkomst gekozen voor het onderwerp Dynamisch Aankoop Systeem.

Zoals onze gasten inmiddels van ons gewend zijn, zijn we ook deze dag gestart met het bekende Brabantse worstenbroodje en een goede kop koffie.

Mauris vel quam nunc

Het eerste gedeelte van de inhoudelijke invulling van de dag werd ingevuld door Corvers Procurement Services, in de persoon van Carolien Jobse, Legal Procurement consultant. Aangezien de aanbestedingswet niet heel veel specifieke richting geeft aan het kunnen invullen van een DAS heeft Carolien de aanwezigen wat wijzer gemaakt. Op duidelijke wijze heeft zij verteld welke voorwaarden er zitten aan het succesvol kunnen uitrollen van een DAS, waarbij zowel aandacht werd besteed aan de randvoorwaarden van het platform zelf, als de randvoorwaarden van de uitvraag die wordt gedaan binnen het DAS. Ook de elementen welke wel en nog niet uitgekristalliseerd zijn in de jurisprudentie zijn belicht in de presentatie van Carolien.De lunch was wederom uitstekend verzorgd. Uitgebreide keuze in goed belegde broodjes en een soepje voor de liefhebbers. Tijdens de lunch was er ook weer de mogelijkheid voor de aanwezigen om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Na de lunch heeft Sander de Vocht van Negometrix ons meegenomen in de praktische kant van de DAS. Wat wordt er veel gezien in de markt? Voor welke producten en diensten wordt een DAS vaak ingezet? Ook heeft hij ons de concrete invulling laten zien van het platform waarmee het DAS kan worden ingericht.

Mauris vel quam nunc

Ter afsluiting heeft Jean-Paul een korte introductie gegeven van de nieuwste dienstverlening van InkoopMeesters: het inrichten van een DAS en het vormgeven van uitvragen binnen dit DAS namens onderwijsorganisaties. Door in verregaande mate te standaardiseren kunnen wij organisaties ondersteunen om de meest uiteenlopende uitvragen te vangen binnen een DAS.

We willen alle sprekers hartelijk danken voor hun input. Begin 2018 zullen wij wederom een kennisevenement organiseren, wij hopen alle aanwezigen dan wederom terug te zien voor een interessante dag vol kennis en delen van ervaringen.

ONS NIEUWS ONTVANGEN?

7 + 14 =