+31 413 745 084 post@inkoopmeesters.nl

De vraag om groen in te kopen wordt vanuit de klanten van InkoopMeesters steeds groter. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, helpen wij inmiddels diverse scholen met bewustwording en kennis op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ook InkoopMeesters zelf kan natuurlijk niet achterblijven. Dit doen we door onze eigen, interne duurzaamheid te verbeteren, zoals het verminderen van energieverbruik, het toenemend gebruik van duurzame materialen, flexibel werken en het terugdringen van het aantal kilometers.

Onlangs hebben we hier in dit kader een nieuwe samenwerking aan toegevoegd met het bedrijf “Groenbezorgen”. Groenbezorgen heeft als doel om de vervoersstromen binnen Uden, Veghel en omstreken duurzamer te maken door middel van de fiets. Ook zullen zij de post- en pakketservice van InkoopMeesters buiten de regio gaan verzorgen door gebruik te maken van sociale partners. Zo worden de autostops verminderd en derhalve het gehele proces aanzienlijk groener en duurzamer.

InkoopMeesters kijkt uit naar een prettige samenwerking met Groenbezorgen.

Heeft u ook interesse in duurzame bezorging van uw post en pakketten? Neem dan een kijkje op www.groenbezorgen.nl.

ONS NIEUWS ONTVANGEN?

1 + 8 =