+31 413 745 084 post@inkoopmeesters.nl

uw eigen inkoper

Voor tal van onderwijsorganisaties zijn de collega’s van InkoopMeesters de inkoopafdeling. Het is voor veel onderwijsorganisaties niet haalbaar om een inkoopafdeling te bemensen met eigen medewerkers. Bij die organisaties komen wij in beeld. Wij denken mee over inkoopbeleid, ondersteunen bestuurders en directeuren, voeren gesprekken met de accountant en leveranciers en we besteden aan waar nodig. Alles voor een vast bedrag per maand, flexibel en op maat.
Steeds meer scholen en besturen ervaren de voordelen van goed inkopen. Bovendien letten accountants meer op de rechtmatigheid van inkopen. Met uw eigen inkoper van InkoopMeesters is ook uw inkoop snel op orde. We bieden expertise, gemak en zekerheid. Wilt u ook besparen op de inkoop en tegelijk de kwaliteit van alles wat u koopt verbeteren? We gaan graag voor u aan de slag!
Met een inkoper van InkoopMeesters heeft u een eigen, vaste inkoopcollega voor een vast bedrag per maand. De inkoper werkt met dezelfde passie en betrokkenheid als uw eigen medewerkers met het voordeel van de backoffice en expertise van InkoopMeesters achter de hand. Onze werkwijze is pragmatisch en doordacht: al binnen een jaar boekt u resultaat en is de rechtmatigheid van alle inkopen op orde.
Uw vaste inkoopcollega van InkoopMeesters helpt uw organisatie om te voldoen aan alle wetten en regels op het gebied van inkoop en aanbestedingen. We optimaliseren de uitvoering van aanbestedingen en inkooptrajecten en het beheer van contracten.
Twee keer per jaar maakt uw inkoopcollega een spendanalyse. De resultaten van de spendanalyse zijn de leidraad voor verdere acties, die door uw inkoopcollega worden uitgevoerd. Dat gebeurt uiteraard in overleg met u. Zo blijft u de accountant steeds een stap voor.
Uw inkoopcollega organiseert de inkoop en het contractbeheer zodat u geld bespaart, risico’s wegneemt en verzekerd bent van kwaliteit. Dat doen we voor alles wat een onderwijsorganisatie nodig heeft, van gebouwen tot wc-rollen en van ict-systemen tot kantoorartikelen.
InkoopMeesters werkt voor kleine en grote onderwijsorganisaties. Van primair tot hoger onderwijs. Wilt u ook een eigen inkoopcollega en daarmee uw inkoop op orde krijgen? We gaan graag voor u aan de slag!

Aanbesteden voor scholen

Wat klanten zeggen

"We zijn over deze begeleiding zeer tevreden."

Hans Miegielsen, beleidsadviseur ICT & IBP INOS

"Samen met InkoopMeesters zijn er al vele aanbestedingen gedaan voor onze organisatie."

Martine van der Schaft, Teamleider Inkoop mboRijnland

"Het team van InkoopMeesters staat voor professionaliteit en expertise in alle disciplines van het aanbesteden."

Ger Franssen, Hoofd Inkoop Summa College

"De ervaring door de jaren heen heeft ons vertrouwen gegeven in de kwaliteit en de kennis van InkoopMeesters."

Esther Paridaens, Teamleider Facility Services Onderwijsgroep Tilburg

Meer weten? we horen het graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.