Werkwijze

 

 

We groeien. Dat heeft met onze prijs/kwaliteitverhouding te maken, onze focus op het onderwijs, onze natuurlijke drive, maar ook met de manier waarop we ons werk doen. Aan die werkwijze liggen drie pijlers ten grondslag:

  1. 1. Uw vraag is leidend
    Het gaat niet om ons. Het gaat om u. Om het onderwijs, de leerlingen, de toekomst … Alles wat wij doen, begint daarom met het aanscherpen van de vraag die aan een opdracht ten grondslag ligt. Dat zorgt ervoor dat alles wat wij doen – en wat de markt aanbiedt – in het teken staat van die vraag.
  2. 2. Het borgen en verbeteren van processen
    Om te borgen wat wij doen en onze processen continu te verbeteren, zijn we niet alleen ISO9001-gecertifeerd, maar hebben we ook de Good Procurement Practice Verklaring NTA 8058 behaald. We zijn de eerste en vooralsnog enige inkoopadviseur die deze verklaring heeft. NTA 8058 kun je zien als een ‘bewijs van goed gedrag’ en een garantie dat  we rechtmatig handelen, ook als we u vertegenwoordigen.
  1. 3. Het inbouwen van garanties
    Het komt voor dat u besluit om een aanbesteding vroegtijdig te staken, bijvoorbeeld om een juridische procedure af te wenden. In dat geval starten wij de aanbesteding opnieuw. De kosten die daarmee gepaard gaan, zijn voor ons. Leidt een aanbesteding tot een juridische procedure en heeft u bij ons een verzekering voor juridische bijstand afgesloten, dan vertegenwoordigt onze advocaat u in een kort geding, zonder kosten voor uw organisatie.
Frisselsteinstraat 5, 5461 AD Veghel
T: 0413 745 084
E: Turn on JavaScript!
www.inkoopmeesters.nl
concept en productie: www.Schalkx.nl